Des de 2005 administrant els seus immobles
Administració
de comunitats
Gestió patrimonial Comercialització d'immobles Prospecció immobiliaria Serveis
de gestió i assessorament

Empresa

La nostra oficina
C/August 5  3º 3ª
43003 (Tarragona)
Tel: 977252499
ramon@rullsegura.com


Contacte

Accés de clients

Administrador de finques col·legiat 

Registre d'agents immobiliaris de Catalunya.
Aicat 2459
 

ADMINISTRAC DE COMUNITATS

La compra d'un habitatge generalment sol ser la inversió més important que es realitza en la vida, a més de ser el nostre domicili on transcorre la major part d' ella i si aquesta s'adquireix en un edifici plurifamiliar en règim de Propietat Horitzontal , a més del dret singular i exclusiu de propietat sobre la mateixa, se li afegeix la copropietat, amb els altres amos de pisos o locals, dels elements, instal·lacions i serveis comuns.

Per tot això, és molt important una bona administració de la Comunitat de Propietaris, i aquesta ha de redundar en el benestar dels copropietaris i en el valor dels seus immobles.

Administrem tot tipus de Comunitats de Propietaris, Edificis Plurifamiliars, Complexos Immobiliaris Privats, Mancomunitats, Urbanitzacions, Edificis Comercials i de Naus Industrials.

Rull Segura Serveis Immobiliaris, ofereix el servei d'Administració de Comunitats de Propietaris, en un entorn de dedicació, professionalitat, confiança, honradesa i proximitat al propietari, a més de comptar amb les garanties que ofereix el ser un Administrador de Finques Col·legiat.